vipcortel Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Mam taki problem że podczas odbierania połączenia nie słychać rozmówcy ani mnie. Tak jakby został odłączony mikrofon i głośnik. Dopiero reset telefonu sprawia że jest jakiś czas ok po czym ponownie sytuacja się powtarza. Telefon nie był ani zalany ani zawilgocony. Czy ktoś ma podobny problem i wie co jest tego przyczyną? Edytowane 23 Października 2020 przez vipcortel
pawel188 Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 dialer xiaomi ? tam jest przecież dialer od googla
vipcortel Opublikowano 23 Października 2020 Autor Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Nie ma od googla bo specjalnie wgrywałem xiaomi.eu żeby mieć dialer xiaomi. Edytowane 24 Października 2020 przez vipcortel
Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Masz włączone OK Google? Jak tak to spróbuj je wyłączyć i sprawdzić czy jest tak samo.
Nikita_Bennet Opublikowano 27 Października 2020 Opublikowano 27 Października 2020 i daj znać czy pomogło
vipcortel Opublikowano 29 Października 2020 Autor Opublikowano 29 Października 2020 Opcji googla nie ruszałem ale zmieniłem ustawienia w dialerze i wyłączylem dual LTE bo używam dwóch kart sim. Może to przypadek ale na razie jest ok. Jeżeli okaże się że dalej jest to samo dam znać
BlackC Opublikowano 11 Listopada 2020 Opublikowano 11 Listopada 2020 Mam ten sam problem, jedna karta sim tylko używana, miui 12.0.4.0 stabilna, jest na to jakaś rada?
Rekomendowane odpowiedzi