Baszek Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Dzisiaj rano jechałem do pracy - wszystko ok - podłączyłem do ładowania - po pracy odpalam - i pojawił się jedynie komunikat głosowy i migająca lampka z tyłu, która wskazuje na błąd 28 (2 8 Some state of the MOSFET is anomalous). Podłączyłem się równiez przez bt m365 toolem i pokazuje ten sam błąd 28. Czy da się samemu jakoś coś sprawdzić czy trzeba oddać sprzęt na gwarancję, którą jeszcze posiadam.
Battery_Saver Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 jeśli masz gwarancję - oddaj. Naprawa własna unieważni Ci gwarancję.
Tidnes Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 9 godzin temu, Baszek napisał: błąd 28 Jakby ktoś szukał. poleciał jeden lub więcej tranzystorów MOSFET. Należy wymienić wszystkie (nie tylko uszkodzony) na IRFB 4110 w kontrolerze.
mrosi Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi