furor69divinus Opublikowano 28 Września 2020 Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) Witam, kupiłem Redmi Note 9 Pro 64 podczas konfiguracji po wybraniu języka nie można przejść dalej (brak strzałki i przycisków poza strzałką "wstecz<". Restartowałem go kilkukrotnie niestety bez żadnego efektu. Będę wdzięczny za informację czy da się coś z tym zrobić. Edytowane 28 Września 2020 przez furor69divinus
mariusz.ur Opublikowano 28 Września 2020 Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) @furor69divinus ja tam widzę w dolnej części ekranu > więc nie wiem z czym masz problem. Edytowane 28 Września 2020 przez mariusz.ur 1
furor69divinus Opublikowano 28 Września 2020 Autor Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, mariusz.ur napisał: @furor69divinus ja tam widzę w dolnej części ekranu > więc nie wiem z czym masz problem. W sensie co widzisz? W dolnej części menu jest strzałka wstecz "<" a nie do przodu ">" po wybraniu języka nie można przejść dalej a na ekranie w momencie wybrania języka powinny pojawić się inne przyciski. Prośba o dokładne przeczytanie i sprawdzenie przed wcześniejszym komentarzem. 1 godzinę temu, mrosi napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. "Problem z..." to nie opis problemu. Proszę o informację czy tytuł jest obecnie prawidłowy. Z góry dziękuję. Edytowane 28 Września 2020 przez furor69divinus
mrosi Opublikowano 28 Września 2020 Opublikowano 28 Września 2020 Nie. Próbowałeś nacisnąć znaczek ">" po prawej stronie napisu "Zwiększ rozmiar czcionki"? 3 minuty temu, furor69divinus napisał: Proszę o informację czy tytuł jest obecnie prawidłowy. Z góry dziękuję. Tak, teraz jest OK.
furor69divinus Opublikowano 28 Września 2020 Autor Opublikowano 28 Września 2020 Ok dzięki za pomoc. To rozwiązanie jest nieintuicyjne, zajmuję się projektowanie UX i UI i pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Samsung i iPhone mają lepsze rozwiązania. Niemniej dziękuję za pomoc.
mariusz.ur Opublikowano 28 Września 2020 Opublikowano 28 Września 2020 25 minut temu, furor69divinus napisał: W sensie co widzisz? Prośba o dokładne przeczytanie i sprawdzenie przed wcześniejszym komentarzem. Aż szkoda odpisywać takim jak Ty. Co do twojej odpowiedzi to powinieneś zastosować się do niej w pierwszej kolejności. Najpierw zacznij od siebie.
mrosi Opublikowano 28 Września 2020 Opublikowano 28 Września 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi