worekgdy Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Niestety nie. Aktualizacja do 11, aktualizacja MIUI, zabezpieczeń oraz cotygodniowe aktualizacje aplikacji Wiadomości, usług operatora i usług Google Play nie wniosły nic.Wszelkie porady z supportu Google nie pomagają. A coraz więcej osób ma z tym problem. Tutaj wątek z supportu -> https://support.google.com/messages/thread/8641879?hl=enWychodzi na to, że na serwerach Google numer jest w jakiś sposób "blokowany". Nawet odłączenie usługi na podanej stronie przez Google nie działa.Lipa totalna.Wysłane z mojego M2002J9G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
PR713 Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Dnia 28.09.2020 o 07:35, brawo napisał: To żadne przeboje i cuda Przecież napisałem, że trzeba swoje odczekać zanim ta usługa odpali po wyrestaurowaniu aplikacji. Jesteście w gorącej wodzie kompani. Ja już czekam 5 dni... Redmi note 8 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
worekgdy Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 No i ruszył. Jest RCS.Spróbowałem wszystkich porad jakie krążyły w necie. Czyszczenia, instalowania, wersję beta, alfa, stare, nowe, restartowania, czyszczenia pamięci itd. Nic. Wszystko psu w budę.Dziś podszedłem do salonu PLAYa, wziąłem nową SIM. Po czterech godzinach aktywowali nową kartę, wsadzam i BINGO. Ruszył w sekundę!Wysłane z mojego M2002J9G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts