Krzysiek666 Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 (edited) Część. Od wczoraj używam Poco X3 i mam pewien problem. Nie mogę ustawić pobierania plików w folderze pobrane. Zamiast tego jest jakaś dziwna ścieżka na karcie SD. Nie widzę też tych plików w menadżerze plików ani np. w Messengerze,jako najnowsze obrazy. Niby nie mam miejsca na dysku,ale przecież mam wolne ponad 40 GB. Edit. Dodam,że chodzi mi o Chrome. Na operze normalnie mi pobiera, ale wolałbym używać Chroma, jestem do niego przyzwyczajony. Edited September 24, 2020 by Krzysiek666
Chris_007 Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 W chromie są opcje team masz miejsce zapisywania plików.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Dobra. Dopiero teraz dojrzałem screeny. Rozumiem że nie możesz ustawić karty? Ps. Jakiś problem z edycją stąd nowy post.
Otho Sackville Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 To prawda, u mnie też nie można zmienić lokalizacji dla karty SD
frrancuz Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Z wielu przeglądarek chyba Opera. Sam mam zapis na SD i właśnie tylko opera pozwala ustawić. W innych albo brak opcji, albo zapis w "dziwnym" miejscu.
Recommended Posts