Skocz do zawartości

POCO X3 NFC - MIUI 12 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 12.0.2.0.QJGMIXM - Android 10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu POCO X3 NFC (nazwa kodowa: surya).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.2.0.QJGMIXM_v12-10.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Opublikowano

Sorry, że takie laickie pytanie zadaję, ale zabiegany jestem. 

Przez fastboot muszę mieć odblokowany bootloader? Został mi niecały tydzień jeszcze do odblokowania.

Opublikowano

Nie, ROM pod fastbota instaluje się przez fastbot, a ROM dla TWRP instaluje się przez TWRP. To są różne struktury.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Informacje o różnicach znajdziesz na stronie głównej, najważniejsze to dialer i wiadomości od Xiaomi, nagrywanie rozmów, brak syfu od Google (oprócz paru apek, które można usunąć) i różne dodatki. Płatności zależą od banku. Jeśli nie działają, to idzie zrobić korzystając z Magisk, modułów i przywracając safetynet. Ale to musisz sobie ogarnąć samemu, tutoriale znajdziesz na forum w dziale z tutorialami.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...