rajtkezjusz Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Cześć. Posiadam skrzynkę jak w tytule i zakupiłem dostęp do kanałów sportowych Eleven (wcześniej korzystałem poprzez WP Pilot ,ale nie za bardzo odpowiadała mi jakość ,jakby HD to nie było HD) . Okazuje się ,że w MiBox jest apka Eleven więc ją włączyłem ,zalogowałem się do konta Eleven i ..koniec przyjemności . Chcąc wyświetlić mecz widnieje czarny obraz bez głosu ,na każdy kanale to samo . Zapytałem Eleven o co chodzi ,powiedziano mi ,że Android TV (na pudełku od Boxa jest napis "Powered Android TV) działa tylko na Samsungu . Wgrałem apk Eleven z innych źródeł -to samo . Wszedłem na stronę Eleven poprzez przeglądarkę Puffin i Opera aby w ten sposób ominąć działanie apk ,ale wtedy otrzymałem komunikat ,że w regionie gdzie przebywam program Eleven nie jest dostępny. Chmmm , internet mam od lokalnego dostawcy i poprzez komórkę i lapka na windowsie Eleven działa ,tylko na MiBox robi wstręty . Czy potencjalnie np przeglądarka Puffin,Opera czy inne mają domyślnie lokalizację skąd zostały pobrane i stąd Eleven niejako widzi mnie np w Chinach zamiast na terenie UE? Może ktoś miał takie problemy i uruchomił sobie Eleven z jakiejś apk lub przeglądarki na MoiBox ? Chciałem wgrać google chrome (sklep play odpada,bo tam nazwa MiBox jest na szaro -brak wsparcia przy próbie wgrania) ,ale nie pozwoliło . Mogę probować szukac innych przeglądarek ,lecz obawiam się ,że ciągle będzie komunikat ,że jestem w złym regionie itd . Dlatego tutaj sie zgłaszam ,może ktoś to przeskoczył i podpowie ,byle nie w techniczno-cyfrowym slangu ,tak bardziej po ..ludzku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal_001 Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 U mnie eleven działa w pakiecie w cyfrowym Polsacie. Sama apke trzeba obsługiwać klawiatura/myszka ale wszystko pięknie działa. W HD. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuku1786 Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 W ubiegłym roku używałem apki eleven Sport na mibox 4K bez żadnych problemów. Miałem wtedy miesiąc za darmo. Teraz nie wiem jak wygląda sytuacjaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts