Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zakładam nowy post bo nie znalazłem nigdzie jak zmienić lokalizację w zegarku. Wróciłem z zagranicy i mimo zmiany operatora, wlaczonego gpsu i wifi nie moge zmienic wyswietlanej pogody w widzecie zegarka. post-1229-1429602252,021_thumb.png

Opublikowano (edytowane)

ja nawet nie wiem gdzie jest aplikacja pogody jedyne co mam to PogodaBZ

edit:

znalazłem aplikacje zresetowalem i nie pobiera mi danych z accuwather. lokalizuje mnie i na zegarku pokazuje gdzie jeatem i 1stopien po kliknieciu na szczegóły pogody przechodzi do strony accu i pokazuje pogode taka jaka jest.

Edytowane przez theSAINT
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Numb, też nie mogę dodać Łodzi... Myślę nad zmianą aplikacji do pogody, PogodaBZ miała więcej opcji konfiguracji i możliwość zmiany dostawcy pogody ;)

Opublikowano (edytowane)

*bump* pogoda dalej nie aktualizuje się na bieżąco

miałem podobny problem i wiem co za to odpowiada - MiHome.Jakbyś to wywalił to pogoda odświeżalaby sie na bieżąco.Z tym że to rozwiązanie dla tych którzy świadomie nie chcą korzystać z defaultowego launchera, ja używam NovaLauncher,w temacie odświeżania walczyłem z problemem ze 3 tygodnie,instalowałem zegarki jakie tylko znalazłem w google play i dopiero desperacki krok wyinstalowania MiHome okazał sie trafnym posunięciem.

http://miuipolska.pl/forum/topic/5543-rozwi%C4%85zanyod%C5%9Bwie%C5%BCanie-czasu-z-nova-launcher/

Edytowane przez rekawek
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...