theSAINT Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witajcie, zakładam nowy post bo nie znalazłem nigdzie jak zmienić lokalizację w zegarku. Wróciłem z zagranicy i mimo zmiany operatora, wlaczonego gpsu i wifi nie moge zmienic wyswietlanej pogody w widzecie zegarka.
przemekamag Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 To jest pogoda od MIUI Polska? Na początek proponuje wyczyścić dane aplikacji i ja zakończyć. Potem uruchomic od nowa.
theSAINT Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) ja nawet nie wiem gdzie jest aplikacja pogody jedyne co mam to PogodaBZ edit: znalazłem aplikacje zresetowalem i nie pobiera mi danych z accuwather. lokalizuje mnie i na zegarku pokazuje gdzie jeatem i 1stopien po kliknieciu na szczegóły pogody przechodzi do strony accu i pokazuje pogode taka jaka jest. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez theSAINT
theSAINT Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2015 tak mam ostatni z ostatniego piatku. Zauwazylem tez niezly drain na tej wersji
theSAINT Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 drain po odinstalowaniu przegladarki systemowej zniknął ale lokalizacja zaskakuje bardzo późno
theSAINT Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 *bump* pogoda dalej nie aktualizuje się na bieżąco
Numb Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Tak wokół tematu, udało się może komuś dodać z palca Łódź? Ani z polskimi, ani bez nie znajduje miasta...
pietrunia Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Numb, też nie mogę dodać Łodzi... Myślę nad zmianą aplikacji do pogody, PogodaBZ miała więcej opcji konfiguracji i możliwość zmiany dostawcy pogody
Numb Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Nie ma Łodzi, ale masz jej dzielnice, np. Stare Chojny
lg4xhd Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Numb, też nie mogę dodać Łodzi... Myślę nad zmianą aplikacji do pogody, PogodaBZ miała więcej opcji konfiguracji i możliwość zmiany dostawcy pogody To chyba jej lepszy odpowiednik: http://www.devexpert.net/weather/ łudząco podobny. Nawet daje radę
rekawek Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) *bump* pogoda dalej nie aktualizuje się na bieżąco miałem podobny problem i wiem co za to odpowiada - MiHome.Jakbyś to wywalił to pogoda odświeżalaby sie na bieżąco.Z tym że to rozwiązanie dla tych którzy świadomie nie chcą korzystać z defaultowego launchera, ja używam NovaLauncher,w temacie odświeżania walczyłem z problemem ze 3 tygodnie,instalowałem zegarki jakie tylko znalazłem w google play i dopiero desperacki krok wyinstalowania MiHome okazał sie trafnym posunięciem. http://miuipolska.pl/forum/topic/5543-rozwi%C4%85zanyod%C5%9Bwie%C5%BCanie-czasu-z-nova-launcher/ Edytowane 23 Czerwca 2015 przez rekawek
Rekomendowane odpowiedzi