Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Wczoraj w ciągu dnia menu górne zmieniło mi się na te z 11. Po restarcie do ustawień fabrycznych mam dalej z 11. Jest to kolejny przykład badziewnie przygotowanego softu. Jak to naprawić ?.
qdbp Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 ustawienia > wyświetlacz > pasek statusu > nowe centrum kontroli
mrosi Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 2 godziny temu, 3langusta napisał: Jest to kolejny przykład badziewnie przygotowanego softu. Nikt nie zmusza Cię do katowania się korzystaniem z niego. Zawsze możesz kupić inny telefon... :/
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 @up nie musisz bronić. To jest tylko opinia i wiesz dobrze, zwłaszcza Ty, że soft nie jest mocną stroną. Oczywiście faktem jest też to że nikt mnie nie zmusza. Natomiast kupiłem go i będę go używał aż padnie i nie będzie się opłacało go naprawiać. Pierwszy raz kupiłem tel na zasadzie o ładny, jasny ekran, biorę. W zasadzie kupiłem go dla ekranu który na dworze jest bardzo jasny i pracę w parku narodowym bardzo mi ułatwia ekran i bateria. @gdbp dzięki.
brawo Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Nie możesz mieć pretensji do producenta, że nie umiesz włączyć opcji.... 1
Adam Błażejewski Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi