Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@acocieto

Na pewno plik na twój telefon? Sprawdzałeś sumę kontrolną? Czy telefon ma odpowiednio dużo wolnej pamięci? Ja kilka razy ściągałem OTA Full na swój telefon, gdy nie chciało mi się czekać. I się wgrało normalnie. 

Edytowane przez marcin_poco
Opublikowano (edytowane)

@acocieto

Pokaż screen z twoim softem i modelem telefonu. Błąd wyskakuje jak masz niekompatybilny plik romu lub przerwy w dostępie neta(to cię nie dotyczy, jeśli md5 się zgadza).

Opublikowano (edytowane)

@acocieto

Ściągnij ponownie Full Ota na telefon OS2.0.109.0.VMBEUXM i wgraj. Powiedź czy poszło. Jak pójdzie, to wtedy spróbuj 2.0.110. Jak nie pójdzie wgrać twój obecny 109, to lipa.

Opublikowano (edytowane)

@acocieto

Czekaj, czekaj. Masz na telefonie obecnie soft z koncówką .109 i nie możesz wgrać ponownie full recovery Ota? Zdecydowanie coś jest nie tak. Pełne recovery powinno się wgrać, tej wersji co już masz.  Nie próbuj wgrywać starszych wersji, niż masz, to nic nie da. Wychodzi na to, że nie możesz nic wgrywać. Zdecydowanie coś jest nie tak. Pobierasz soft na PC i kopiujesz na telefon? Widocznie paczka się nie kopiuje poprawnie. To musi ruszyć.

Opublikowano (edytowane)

Pobieram bezpośrednio na telefon. Tak full recovery ota .109 jest odrzucana, ale instaluje się .109 pobrana ręcznie przez update "Pobierz najnowszy pakiet"

Nie widzę jeszcze przyczyny i rozwiązania.

Ostatecznie zostanie Mi flash. Problem jest już zgłaszany na reddicie ale bez rozwiązania.

Screenshot_2025-07-19-22-06-38-150_com.android.updater.jpg

@Kacper Skrzypek  jesteś może coś poradzić?

Edytowane przez acocieto