Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem jak w temacie.

W miui 12.0.2 nie mogłem wejść w aktualizacje jak na zrzucie w załączniku. Poczekałem do kolejnej wersji czyli 12.0.3., ściągałem więc na kompie przerzuciłem do telefonu i wgrałem, ale niestety dalej mi to nie działa.

Kolejną sprawą jest aplikacja banku Santander na miui 11 wszystko śmigało, a na miui 12 nie mogę się zalogować. Jest komunikat :" Ta czynność nie może być teraz zrealizowana. Spróbuj ponownie później."

Jest ktoś w stanie mi pomóc?

Pozdrawiam, Jacek.

Screenshot_2020-07-18-12-16-03-741_com.android.settings.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, jacekkk napisał:

W miui 12.0.2 nie mogłem wejść w aktualizacje jak na zrzucie w załączniku. Poczekałem do kolejnej wersji czyli 12.0.3., ściągałem więc na kompie przerzuciłem do telefonu i wgrałem, ale niestety dalej mi to nie działa.

Masz prawdopodobnie wyłączoną apkę Aktualizacje w ustawieniach aplikacji. Włącz ją tam, inaczej nie pójdzie.

Co do Santandera - musiałby ktoś z Mi 9T Pro się wypowiedzieć, ale mam apkę na RN7 i wszystko działa normalnie. Możesz ewentualnie wyczyścić jej dane i sprawdzić jeszcze raz.

Opublikowano

Powiedz mi gdzie ją znajdę bo nigdzie nie mogę znaleźć w liście z załącznika

Screenshot_2020-07-18-14-17-27-044_com.android.settings.jpg

A z bankiem udało mi się uporać. Wyczyściłem dane jak mi poradziłeś, ale  musiałem później jeszcze dodać urządzenie ponownie jako zaufane.

Edytuj post zamiast pisac jeden pod drugim :) /Orjon

Opublikowano (edytowane)

Super, dzięki bardzo. Nie zauważyłem tego filtra żeby pokazać wszystko.

Temat do zamknięcia.

Edytowane przez jacekkk
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...