Warson 4 Posted June 17, 2020 Report Share Posted June 17, 2020 Witam, mam problem nie mogę ustawić powiadomień w ten sposób aby wyświetlały zawartość SMS, a np nie chce informacji o messengerze w moim programie N&F mam takie coś tylko: A druga sprawa co zrobić aby wszystkie te programy które używają opaski nie drenowały tak drastycznie baterii? Link to post Share on other sites
frrancuz 243 Posted June 17, 2020 Report Share Posted June 17, 2020 (edited) Bez pro to szkoda się męczyć. Jak nie chcesz płacić to wróć na mifit albo amazfit. W nf wejdź w ustawienia - elementy interfejsu. Tam masz suwaczki. Włącz aplikacje. Nie drenuje, mam N&F ja od dawna a na 2 innych telefonach działa mifit. Nie zauważyłem żadnego zwiększonego zużycia baterii, jakiegoś wymagającego martwienia się. Edited June 17, 2020 by frrancuz Link to post Share on other sites
Warson 4 Posted June 17, 2020 Author Report Share Posted June 17, 2020 (edited) 2 godziny temu, frrancuz napisał: Bez pro to szkoda się męczyć. Jak nie chcesz płacić to wróć na mifit albo amazfit. W nf wejdź w ustawienia - elementy interfejsu. Tam masz suwaczki. Włącz aplikacje. Nie drenuje, mam N&F ja od dawna a na 2 innych telefonach działa mifit. Nie zauważyłem żadnego zwiększonego zużycia baterii, jakiegoś wymagającego martwienia się. W elementach interfejsu nie mam opcji włączenia aplikacji do powiadomień... Tylko opcje ukrywania startu, tętna itp Edited June 17, 2020 by Warson Link to post Share on other sites
frrancuz 243 Posted June 17, 2020 Report Share Posted June 17, 2020 Mam pełną wersję i tam jest opcja. Niestety nie mam jak sprawdzić wersji demo ze sklepiku. Możliwe, że jest pro potrzebne. Link to post Share on other sites
Warson 4 Posted June 17, 2020 Author Report Share Posted June 17, 2020 13 minut temu, frrancuz napisał: Mam pełną wersję i tam jest opcja. Niestety nie mam jak sprawdzić wersji demo ze sklepiku. Możliwe, że jest pro potrzebne. Możliwe, ale z drugiej strony dziwne bo powiadomienia np.: Messengera dostaje ale z ukrytą treścią, ale smsy już w ogóle brak... Link to post Share on other sites
frrancuz 243 Posted June 17, 2020 Report Share Posted June 17, 2020 (edited) W zarządzaniu aplikacja(ustawienia telefonu) Wszystkie uprawnienia nadaj. Autostart, wyklucz z oszczędzania. Reboot. Możliwe że nie nadales dostępu do wszystkiego. Niestety, jak wspomniałrm, mam pro i ciężko mi określić co może wersja darmowa. Nie wiem czy to wina wersji czy jakichś ustawień w telefonie. Pokombinuj. Wszystko masz dane? Edited June 17, 2020 by frrancuz 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts