Skocz do zawartości
  • 0

Zbyt maly zasieg hulajnogi m365. Prosze o opinie czy to normalne i czy mozna cos z tym zrobić

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam. Tak jak w temacie. Zalaczam screen z aplikacji downg. Jest to tygodniowa hulajnoga bez wersji pro. Meczy mnie rowniez to ze pomimo deklarowanych 30 km zasiegu robi max 16 (waga 99 kg) przy pelnym gazie na "drive". Czy to normalne? Prosze o odpowiedzScreenshot_20200614_175116_com.m365downgrade.thumb.jpg.12e60f8608707689615d87066ad4b1b1.jpg

Edytowane przez majkel1988

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

zanim załadujesz plik, 2x check version

Co do zasięgu przy Twojej wadze, to wybacz, ale nic z tym nie zrobisz bez zmniejszenia wagi. Weź pod uwagę, że Ty ważysz 99 + ubranie + obuwie i wszystko to co masz ze sobą i masz prawie 105 jak nie więcej z plecakiem torbą itp. Nie da rady nic więcej wycisnąć. Podawane parametry zasięgu przez producenta są przy wadze 70kg i drodze prostej asfaltowej

• 0
Opublikowano

temat poprawiony.Tamta aplikacja udalo mise wgrac nowy soft dzieki.Pozostal jeszcze problem krotkiego zasiegu.Dzisiaj spotkalem goscia ktory mial wersje Pro i przy wadze 104 kg mowi ze ma zasieg 36 km a wedlug specyfikacji ma ona tylko 1/4 wieksza baterie takze cos chyba jest nie halo

2 godziny temu, Tidnes napisał:

Lepsza... https://play.google.com/store/apps/details?id=eScooter.m365Info&hl=pl

Popraw temat jak moderator prosi.

co do wagi... może dodatkowa bateria by pomogła 

https://m365.embedden.com

Te dodatkowe baterie zostaly sprzedane.Mozesz podac link do jakis aktualnych bateri???

• 0
Opublikowano (edytowane)

taki zasięg przy takiej wadze to jest NIE MOŻLIWE. Nie wierz w bajki

PS. w ogóle zasięg 36km według mnie jest nie realny. Nie spotkałem się, aby ktokolwiek miał taki wysoki zasięg w normalnej jeździe a nie w labolatorium. Sprawdź sobie testy na necie i obadaj jakie ludzie wykręcają zasięgi na stockowej baterii

Edytowane przez Battery_Saver
  • 0
Opublikowano

Zasięg jest baaaardzo związany z wagą użytkownika. Ja ma 365pro i przy wadze 110 kg max jaki udało mi się osiągnąć na jednym ładowaniu to ok 20 km w trybie sport w większości z prędkością max 24km/h (2x10 km z przerwą 3 godzinną pomiędzy). Pomijam już fakt, że przy 15% hulajnoga jedzie, jakby juz nie chciała. 

Pomiar był dokonywany przy temperaturze ok 20 stopni C. W zimie przy temperaturze bliskiej 0 stopni C po ok 10 km bateria spadała do 35% :-O