dontmove Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 witam Mam podłaczony mibox 4s do starego tv LG w pokoju dziecka. Netflix, cda, hbo śmiga bez problemu. Do niedawna vectra online również (niestety zależy na niej mojemu dziecku). Od jakiegoś tygodnia jakakolwiek wersja apki vectry wywala bład - przestano wspierać wszystkie wersje z 1 z przodu a z nowych wersji z 2 max co udało mi się osiągnąć to zalogowanie się na swoje konto i wyświetlenie listy kanałów (jeszcze w złej orientacji) żaden program nie włacza się :/ Oczywiście jestem legalnym klientem Vectry. Myślałem, że ogarnę jakoś przez przeglądarkę ale ani puffin ani firefox ani jakieś inne wynalazki nie dają rady - biały ekran lub odesłanie do sklepu play gdzie czeka już "niezgodność aplikacji". Do tej pory (jakieś 2 lata) 3 czy 4 razy aplikacja vectry przestawała mi działać ale wystarczyło metodą prób i błedów instalować inne jej wersje - teraz jestem w kropce. Czy ktoś z forumowiczów poradził sobie z podobnym problemem?
adi1 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Mam ten sam problem, też szukam rozwiązania.
dontmove Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2020 adi1 jakbyś ogarnął temat daj znać
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2020 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Podpinam się pod posta. Nie mogę pobrać żadnej nowej wersji apki.
Kuzik Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 nie można zgłosić problemu do sklepu ,że jest problem z aplikacja?
zc36804 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 A to nie pomaga https://community.sony.pl/t5/android-tv/50w809c-tv-online-w-vectra-sklep-google-play-niezgodne-urzadzenie/m-p/2320164#M3277
Aliazz Opublikowano 13 Grudnia 2020 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Siema, Na wstępie się przywitam, bo to mój pierwszy post ;) Używam Xiaomi MI Box S. Kupiłem niedawno. Jestem posiadaczem Vectry i trafiłem do Was... Mam złe wieści aczkolwiek może to byli jacyś niezbyt poinformowani ludzie. Założyłem ticket na stronie Vectry ale długo wisiał bez odpowiedzi, więc trochę zacząłem ich cisnąć telefonicznie. Jakieś ktoś z SD powiedział via telefon, że Vecta nie będzie wspierać takich "przystawek" do TV póki co. Na pytanie dlaczego? była cisza w telefonie może jak zaczniemy ich ciśnąć z każdej strony to coś się zacznie dziać w tym temacie. Zrobiłem też testy z Horizon czyli aplikacji UPC i jak się okazuję UPC potrafi zrobić apke i na telefon i na "przystawkę" do TV. Natomiast Vectra sugerowała że ich apka ma być tylko na telefon. Polecam zakładać tickety na ich stronie może pod tym wpływem będzie jakaś reakcja. Miłego wieczoru!
Rekomendowane odpowiedzi