awygo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Przyszedł mi do głowy pomysł zebrania ich w jednym folderze, ale to nie jest zbyt eleganckie rozwiązanie. Wolałbym je jakoś ukryć...
0 fred Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Możesz albo odinstalować, albo ukryć w folderze, albo na kolejnym ekranie.
0 kulig007 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) @awygo, widzę, że w ogóle jeszcze nie przyzwyczaiłeś się do MIUI. MIUI, albo się lubi, albo nienawidzi. Ale z czasem, zdecydowanie daje się lubić ! Jak chcesz chować aplikacje - zachowując launcher MIUI - zainstaluj sobie MiHome Launcher (do wygoglowania w necie, najnowsza wersja to chyba 3.7.0) Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez kulig007 1
0 awygo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dopiero dzisiaj dostałem telefon. Jestem zielony.
Pytanie
awygo
Przyszedł mi do głowy pomysł zebrania ich w jednym folderze, ale to nie jest zbyt eleganckie rozwiązanie. Wolałbym je jakoś ukryć...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi