kubica Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 Mam taki problem. Bateria wytrzymała 2 lata i napuchła aż otworzyła klapkę tylną. Wymieniłem i po miesiącu to samo. Jest dwa razy grubsza. Gość z serwisu osiedlowego powiedział że to nie jest wina telefonu tylko ładowania. Że powinno się ładować max 2 h i ewentualnie do pełna. Tak też robię. Więc gdzie przy problem
frrancuz Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 Kiepski zamiennik. Jednak oryginalne baterie - te od nowości w telefonie - spisują się najlepiej. Zobacz na co gość wymienił baterie. Jakie max 2h? Pierniczy bzdury. Obstawiam jakiś badziew. Jest kilka firm które robią ciut lepsze zamienniki ale i tak nie są tak dobre jak pierwotne.
kubica Posted April 25, 2020 Author Posted April 25, 2020 33 minuty temu, cincin27 napisał: @kubica Powiedz mi jedno, jak telefon z września 2019 możesz używać od ponad 2 lat? Chyba pomyliłeś działy. Tutaj nie napisałem o Mi9 , celowo nie napisałem Mi9 lite a chodziło mi o Mi5
kubica Posted April 25, 2020 Author Posted April 25, 2020 Ogólnie dotyczyc moze to każdego telefonu, puchnięcie baterii, piszę dlatego tutaj, gdyż posiadam rownież Mi9 lite
Recommended Posts