Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oferujemy wymianę ekranu w Redmi Note 7 na oryginalny: https://sklep.micenter.pl/pl/p/Wymiana-LCDszybki-Redmi-Note-7/131

Nie idziemy na kompromisy. Tylko oryginalny ekran gwarantuje fabryczną jakość koloru, precyzję dotyku i twardość szkła. Zamienniki mogą mieć dobre kolory ale nigdy ekran nie będzie tak wytrzymały jak ten oryginalny.

Z naszych statystyk wynika, że tani zamiennik pęka szybko, szybka wykrusza się przy delikatnych upadkach co powoduje, że po pół roku użytkowania (albo i krócej!) potrzeba wymienić ekran ponownie.

Koszt dwukrotnej wymiany ekranów zamiennikowych przewyższa koszt jednokrotnej wymiany ekranu na oryginalny LCD w MiCenter. Ekran oryginalny przetrwa po prostu dłużej.

IMG_20200409_100547-939x1024.jpg

W przeciwieństwie do zamienników mamy tutaj:

• idealnie równomiernie podświetlony ekran LCD
  • powłoka oleofobowa
  • idealne kolory

Artykuł Wymiana wyświetlacza w Xiaomi Redmi Note7 na oryginalny pochodzi z serwisu MiCenter.pl.

Posted

Witam mam pytanie odnośnie wymiany wyświetlacza: Wymieniłem wyświetlacz z ramką w redmi note 7 wszystko przełożyłem że starej ramki do nowej wszystko dobrze skręcone a gdy podłącze pod ładowarkę tel, zaczyna mrugać biała lampka u dołu telefonu ekran się zapala i odrazu gaśnie i tak do pewnego momentu a potem ekran zgaśnie lampka nie mryga a (a i bez ładowarki nie chcę się włączyć) wydaję mi się że ta płytka z portem ładowania jest temu wina gdyż była wymieniana a stara różni się od nowej pomocy!!!!! Jakieś sugestie, pomysły co to może być