Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie pewnie głupie ale co mi tam dopiero od piątku mam Xiaomi i się uczę wszystko jest dla mnie nowe, i nie wiem do końca czy to co zrobię będzie tym co chcę osiągnąć, a nie mam jak sprawdzić:)

Mam do wysłania wiadomość sms o tej samej treści do ~70 osób, ale tak żeby przykładowy Kowalski nie wiedział że ta wiadomość jest wysłana też do Nowaka, Wiśniewskiego, Graczyka itd, takl żeby każdy odbiorca widział siebie a nie wszystkich 70 kontaktów. Jak to zrobić? Dodałem niby wszystkie kontakty napisałem treść ale po kliknięciu w wybrane kontakty otworzyło mi się okno "Szczegóły grupy" i nie wiem czy jak teraz wyślę do wszystkich to odbiorcy nie zobaczą wszystkich kontaktów do których wysłałem te wiadomość a odpowiadając na nią nie wyślą wiadomości wszystkim i zrobi się czat grupowy?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam ten sam telefon i podobny problem. mamy aplikacje sms od google badziew kompletny w moim odczuciu.

Wywaliłem ją i zainstalowałem  Textra sms

Wszystko możesz w niej robić,  nie pokazuje odbiorcom grupy której wysłałeś wiadomość tylko każdy widzi ze sms od ciebie.

Możesz też użyć opcji przekaż dalej otrzymaną wiadomość innym osobą z książki

Ustawić możesz wszystko od koloru dymków, koloru ikony na pulpicie, koloru kontaktów, czcionki itp itd

Polecam bo ta apka rozwiązuje wszystkie problemy oraz dobrze działa z dual simem. widzisz na który numer dostałes smsa i wiesz z którego odpisać

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 15.06.2020 o 16:44, Piterek25 napisał:

Wywaliłem ją i zainstalowałem  Textra sms

Wywaliłeś tzn. odinstalowałeś? Bo też mnie wkurza.