raftter Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Na moim poprzednim telefonie Mi A1 była opcja automatycznego włączania Wi-Fi w przypadku wykrycia zapisanej sieci. Czy w Redmi Note 8T znajdę coś podobnego? Jest jakiś substytut? Wygodne to było i trochę mi brakuje tej funkcjonalności. Dostałem już na Mi Community odpowiedź że "...w MIUI funkcje Safe Lock są w dużej mierze ograniczone....", ale nie bardzo ją rozumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 53 minuty temu, raftter napisał: Dostałem już na Mi Community odpowiedź że "...w MIUI funkcje Safe Lock są w dużej mierze ograniczone....", ale nie bardzo ją rozumiem. Nie rozumiesz bo to odpowiedź nie na temat. To dotyczy odblokowania telefonu bez hasła jak jesteś w obrębie swojej sieci WiFi. Jedna z funkcji smart unlock Googla, która w Miui nie działa. Chyba nie ma czegoś podobnego. Jest opcja Skanowanie WiFi zawsze dostępne, nawet przy wyłączonym WiFi, ale to też nie to czego szukasz. Dotyczy wyszukiwania urządzeń w pobliżu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftter Posted April 13, 2020 Author Share Posted April 13, 2020 Zainstalowałem Macdroida. Całkiem przyjemna aplikacja, ściągnąłem jakiś prosty szablon i póki co działa. Dziękuję bardzo za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts