Jump to content

Błąd 10 - czyszczenie i wymiana filtra nic nie daje


discuspl
 Share

Recommended Posts

Witam ,   S55

Mój odkurzacz zaczął zgłaszać błąd 10 , wyczyściłem zbiornik , wymieniłem filtr a błędy nadal lecą , ssanie jest bardzo słabe , nie działa opcja zmiany mocy z aplikacji .

Odkurzacz działa ale na pól gwizdka :( , czy ktoś się spotkał z takim problemem ?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Witam ,   S55
Mój odkurzacz zaczął zgłaszać błąd 10 , wyczyściłem zbiornik , wymieniłem filtr a błędy nadal lecą , ssanie jest bardzo słabe , nie działa opcja zmiany mocy z aplikacji .
Odkurzacz działa ale na pól gwizdka :( , czy ktoś się spotkał z takim problemem ?

Miałem to samo.
Pomogło dopiero odinstalowanie i zainstalowanie apki od nowa (i założenie nowego konta).
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Miałem taki problem. Okazało się, że filtr nie do końca wysechł i odkurzacz miał słabą moc ciągu - stąd error 10.

Ale ja odkurzam tylko na sucho. Nie mamy tez wilgoci w domu wiec sprawa wilgoci nie powinna wchodzić w grę. Póki co zabrałem filtr do pracy i przedmuchalem go sprężonym powietrzem. Teraz wyglada jak nowy. Przetestuje go wiec w weekend. Jeśli będzie ok to będę pewnie musiał przedmuchiwać filtr 2-3 razy w miesiącu ;-)
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...