kiniecki Opublikowano 20 Lutego 2020 Opublikowano 20 Lutego 2020 Po ostatniej aktualizacji zauważyłem, że jak box jest nie używany kilka dni to nie chce się włączyć.Muszę go zrestartować przez wyłączenie z prądu...Ktoś? Coś? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
grzegorzm71 Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Mam to samo. Na razie nie znalazłem rozwiązania na to. Może restart do ustawień fabrycznych by pomógł ale nie chce mi się od nowa wszystkiego ustawiać.Wysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka
kiniecki Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 Tak, włączone.Restart do fabryki nie pomaga.Wyłączyłem też usypianie i też nie pomogło...Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
fenek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 U mnie też nic nie pomogło. Urządzenie dzień po kupnie i idzie na reklamację.Restart co chwilę HDMI CEC wyłączone.TAPATALKNIETO
kola01 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 19 godzin temu, fenek napisał: U mnie też nic nie pomogło. Urządzenie dzień po kupnie i idzie na reklamację. Restart co chwilę HDMI CEC wyłączone. No to załącz HDMI CEC. Rozwiązuje to problem z wybudzaniem Mi BOXA. Całkowicie.
fenek Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 No to załącz HDMI CEC. Rozwiązuje to problem z wybudzaniem Mi BOXA. Całkowicie.Na włączonym HDMI CEC było to samo, po samoczynnym restarcie, przy wlaczaniu się zapetlal na logo Mi i restartowal.TAPATALKNIETO
stereo0 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 No jest coś z tymi miboxami, ale ja go odpalam zwykle klikając 3 razy losowy guzik. Np. daje 3 razy szybko w prawo i się włącza 1
PawelG7 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Faktycznie zawsze działa, na przycisk włączania, nie zawsze reaguje.
fenek Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Dnia 3.04.2020 o 10:08, stereo0 napisał: No jest coś z tymi miboxami, ale ja go odpalam zwykle klikając 3 razy losowy guzik. Np. daje 3 razy szybko w prawo i się włącza Chyba mnie nie zrozumiałeś. Mój się włączał ale dochodził do logo z Miui i restart i tak w kółko.
Rekomendowane odpowiedzi