robert4you Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Jak zamykać aplikacje działające w tle? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
ghost12 Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Ma ATV 9.0 szybko 2x przycisk Home (na ekranie Home), wyskoczy menu uruchamianych aplikacji i można je zamknąć. Na ATV 8.x menu, aplikacje, wybór konkretnej aplikacji i zamknij.
robert4you Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Opublikowano 17 Lutego 2020 No właśnie pytałem o 9.DziękiWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
robert4you Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Opublikowano 17 Lutego 2020 Ma ATV 9.0 szybko 2x przycisk Home (na ekranie Home), wyskoczy menu uruchamianych aplikacji i można je zamknąć. Na ATV 8.x menu, aplikacje, wybór konkretnej aplikacji i zamknij.Patent niestety nie działa.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Matheusz Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Posiadając dodatkowy pilot podłączony do miboxa za pomocą Button Mapper można przypisać klawisze do wywołania okna OSTATNIE oraz ZABIJANIA APLIKACJI W TLE (czy to coś daje - nie wiem) Edytowane 1 Marca 2020 przez Matheusz
7-MALY-7 Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 U mnie "zabijanie" aplikacji z poziomu tego okna w ogóle nie działa. Nie ma jak kliknąć na "wyczyść wszystko"
Matheusz Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Pilot musi posiadać touchpad albo air mouse. Chyba, że ktoś myszkę podłączy. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi