robert4you Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Jak zamykać aplikacje działające w tle? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost12 Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Ma ATV 9.0 szybko 2x przycisk Home (na ekranie Home), wyskoczy menu uruchamianych aplikacji i można je zamknąć. Na ATV 8.x menu, aplikacje, wybór konkretnej aplikacji i zamknij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert4you Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 No właśnie pytałem o 9.DziękiWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert4you Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 Ma ATV 9.0 szybko 2x przycisk Home (na ekranie Home), wyskoczy menu uruchamianych aplikacji i można je zamknąć. Na ATV 8.x menu, aplikacje, wybór konkretnej aplikacji i zamknij.Patent niestety nie działa.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 (edited) Posiadając dodatkowy pilot podłączony do miboxa za pomocą Button Mapper można przypisać klawisze do wywołania okna OSTATNIE oraz ZABIJANIA APLIKACJI W TLE (czy to coś daje - nie wiem) Edited March 1, 2020 by Matheusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
7-MALY-7 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 U mnie "zabijanie" aplikacji z poziomu tego okna w ogóle nie działa. Nie ma jak kliknąć na "wyczyść wszystko" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Pilot musi posiadać touchpad albo air mouse. Chyba, że ktoś myszkę podłączy. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts