frowyz Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Posiadam telefon Redmi 8, MIUI Global 11.0.2. Czy ktoś może mi powiedzieć jak zrobić szybkie wybieranie kontaktu na głównym ekranie? Na tą chwilę udało mi się zrobić tylko tak, że jest kontakt, ale po naciśnięciu ikony pojawia się ekran, na którym można wybrać połączenie, sms, bądź video. A ja bym chciał, żeby od razu po naciśnięciu ikony nawiązywał połączenie telefoniczne. Google nie był w tym wypadku pomocny... Będę wdzięczny za sugestie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 1 godzinę temu, dzidexx napisał: Przytrzymaj palcem ekran w pustym miejscu, dodaj widget Niestety nie w tym telefonie. To kwestia dialera od google. Też mnie to denerwuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaho Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Spróbuj zainstalować dialer od Xiaomi (nie wiem czy można na Twoim telefonie). Nie musisz go używać. Zrobisz sobie tylko ten skrót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts