Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam kupiłem note 8 pro w sklepie wysyłkowym x-komp mam problem z pobraniem aplikacji bankowej revolute ze sklepu Google Play po naciśnięciu pobierz nic się nie dzieje nie wyrzuca błędu i nie zaczyna pobierac. W czym tkwi problem ? Proszę o pomoc 

Edytowane przez Titawa
Opublikowano

Na stronie wpisywałem mój numer ale po wpisaniu przekierowuje mnie do google Play. Inne aplikacje z google Play pobierałem tylko tego revolute nie mogę. Kurcze mam wadliwy telefon ?

Opublikowano

Tak jest certyfikowane. Pobrałem z apkmirror ale starsza wersja i jak chce zaktualizować to znowu google Play nie reaguje na aktualizację 

Opublikowano

Kupiony w x-komp wysyłkowo 

Wersja Miui global 11.0.2

Android 9PPR1.180610.011

WERSJA PASMA PODSTAWOWEGO MOLY.LR13.R1.TC8.5 P.V1.P81

Wersja jądra 4.14.94+

Status bootloader'a gdzie sprawdzę ?

Opublikowano

Dokładnie tylko z tą aplikacja jest problem inne mogę pobierać 

Oki spróbuję 

Ma ta aplikację na inn telefonie ale tu też by się przydała

Dzięki za pomoc

Opublikowano

Ja mam do konta google zapiętych 6 fonów, boxa tv, radio android, i jajków nigdy nie było, że nie pobierało jakiejś apki.
Może po prostu jakąś chwilowa usterka że nie chciało pobrać, próbowałeś przez dane komórkowe i wi-fi?
Restart fona zrobiłeś? Bo może zakrzak jakiś

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie piszę o koncie gugla... Tylko o Revolucie.... Choć u mnie też stoi na dwóch telefonach, tylko tyle, że powiadomienia wysyła, że się logowałem raz na tym, a drugi raz na tym... Ale na taki problem wskazuje próba ściągnięcia ze strony. 

Opublikowano

Dziwne, nic nie robiłem,nie resetowalem nie zmieniałem konta google i  dzisiaj po raz pierwszy udało się pobrać revolute. Może jakiś błąd byl. 

Dzięki wszystkim za pomoc  

Opublikowano

Zawiecha chwilowa w markecie, mi się kilka razy też trafiło z innymi apkami, nawet z tymi które już były instalowane na danym fonie.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam,

ja również nie mogę zainstalować Revoluta, ani z google play ani ze strony :( telefon to Redmi 8Pro zakupiony wczoraj, w sklepie stacjonarnym MiHome. Nie mogę też przenieść ze starego telefonu ( mam revoluta w archiwum przeniesionych i też nie pozwala się zainstalować, mimo zezwolenia na instalację z tzw.nieznanego źródła)

Opublikowano
Dnia 6.02.2020 o 08:08, Titawa napisał:

Na stronie wpisywałem mój numer ale po wpisaniu przekierowuje mnie do google Play. Inne aplikacje z google Play pobierałem tylko tego revolute nie mogę. Kurcze mam wadliwy telefon ?

mam tak samo :(