babciahania Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Gdy ktoś do mnie dzwoni słyszę krótkotrwały sygnał i automatycznie nawiązane jest połączenie; bez "podnoszenia słuchawki". Jeśli nie słyszę sygnału bo jestem chwilowo w innym pomieszczeniu to połączenie i tak jest nawiązane i dzwoniący do mnie wszystko słyszy co się u mnie dzieje. W ten sposób nie mam połączeń nieodebranych. Z kolei kiedy ja dzwonię do kogoś i po zakończeniu rozmowy odkładam już telefon, to on sam wybiera jakiś numer i dzwoni niezależnie ode mnie. Istna paranoja. Czy ktoś może mi pomóc co jest przyczyną, czy może jakiś wirus?
SzczufFun Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Przywróć telefon do ustawień fabrycznych i nie przywracaj żadnej kopii zapasowej z chmury/pliku. Wróć, i powiedz czy już wszystko działa.
FromWP Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 37 minut temu, SzczufFun napisał: Przywróć telefon do ustawień fabrycznych. Koleżanka już rozwiązała swój problem (na innym forum). Miała po prostu włączone automatyczne odbieranie połączeń.
Adam Błażejewski Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi