sasza100 Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Witam,chciałbym porady.Od 3 lat posiadam xiaomi redmi note 4 32.3 ale chciałbym już znacznie cos lepszego.poleci i doradzi ktoś dobrego smartfona do kwoty 1500zł.Interesuję mnie dobra bateria na długi okres korzystania z smartfona,szybkość działania,duży wyświetlacz i przyzwoity aparat,tel głownie do internetu i dzwonienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 (edited) W kraju/EU? Czy od braciszków? W kraju masz promocje na Mi8/Mi8Pro (tylko baterie małe) albo Redmi Note 8 pro... U braciszków to sobie szukaj bo u nich praktycznie cała paleta Xiaomi się mieści w Twoich założeniach... Chyba tylko MiNote10/10Pro jest droższy... I też jakoś niespecjalnie... Edited February 1, 2020 by JamCiTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Mi 9T jak doriwesz to 9T pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts