Bar.Tek Opublikowano 31 Stycznia 2020 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Witam, Jak sprawdzić talerzyk od ładowarki indukcyjnej czy jest sprawny, nie mając pod ręką i w okolicy telefonu z tą funkcją? Mój aktualnie nie daje żadnych znaków diodą- czy żyje czy nie. próbowałem rozbierać ale od dołu nic nie sprawdzę a górnej części nie wiem jak rozebrać. Chyba talerzyk padł, razem z moim telefonem (aktualnie w serwisie). Po podłączeniu ładowarki, dioda nie świeci, nie mruga, nie włącza się wentylatorek.
stereo0 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Opublikowano 31 Stycznia 2020 U mnie jak podłączysz do prądu to mruga parę razy 1
Bar.Tek Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2020 No u mnie nie, chyba go rozetnę i zobaczę co w środku jest
witek_77 Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 Po podłączeniu do oryginalnej QC4.0 i oryginalnej QC3.0 z xiaomi po kilku sekundach mignie 3x dioda i wentylatorek zakręci. Po podłączeniu do łądowarki Huawei, ROCK z QC3.0 i jakiejś tam co znalazłem był totalny brak reakcji. 1
Rekomendowane odpowiedzi