motaba74 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 WitamOd kilku dni mam problem z wstawieniem zdjęć na forach za pomocą tapatalka, jak chcę dodać zdjęcie, to na wszystkich rozmiarach wyskakuje mi, że mam wykupić konto VIP,nie ma możliwości dodaniaCo to zablokowali, czy tylko ja mam problem,Mi9 bez roota Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Tak, to jest kwestia Tapatalka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motaba74 Posted January 30, 2020 Author Share Posted January 30, 2020 Już opanowałem, musiałem wyczyścić dane, bo za każdym razem jak instalowałem nowy, pamiętał stare, już wszystko ok Temat do zamknięcia Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts