gore2kill4 Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Witam Wczoraj dotarł nowy mi9t.. dziś wieczorem córka zauważyła, że podczas wysuwania kamery pojawia się niebieska poświata ( telefon wersja niebieska) Wygląda to jak by to podświetlenie camery przebijało przez ekran dopóki się do końca nie wysunie. Czy to normalne? Dziś robiła aktualizację do MIUI 11 czy to jakiś nowy ficzer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinskillers Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Wyłącz efekty przedniego aparatu to nie będzie prześwietlać Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 1 godzinę temu, gore2kill4 napisał: Dziś robiła aktualizację do MIUI 11 czy to jakiś nowy ficzer? Dokładnie tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr X Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 a potem ludzie piszą bzdury, że telefon wadliwy.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 (edited) Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Efekt można wyłączyć w Ustawieniach (Dodatkowe ustawienia > Efekty przedniego aparatu). Pytanie o to już się na forum pojawiało. Edited January 9, 2020 by Orjon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts