MaxBlack Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Witam Od 8 grudnia mamy możliwość zainstalowania na Xiaomi mi A3 system Miui.Port Miui do Mi A3 - Z tego linku można pobrać i przeczytać wszystkie potrzebne informacje do instalacji systemu. Niestety nie wiem czy jest j.Polski i czy Netflix i np. Pokemon Go działają bez kombinowania. Może ktos z was zainteresuje sie tym tematem i sprawdzi te kwestie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Skoro to Xiaomi.eu, to powinien być polski.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
romsed Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Wrzuciłem działa miui 11 i jest Polski język Link to comment Share on other sites More sharing options...
miczelov Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Warto? Bo w problemach technicznych odkopałem wątek dotyczący problemów z LTE, i zastanawiam się czy zmiana systemu nie pomogłaby na owe problemy, skoro Xiaomi tak bardzo nie ogarnia Androida One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
romsed Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Moim zdaniem warto, nie zauważyłem problemów z LTE w miui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Petrycki Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Czy odblokowanie bootloadera i cała procedura związana z przejściem na MIUI w Mi A3 jest taka sama jak w pozostałych telefonach Xiaomi? Czyli po kolei: po odblokowaniu bootloadera instalacja TWRP i potem MIUI.eu albo inny ROM. Jak wrócić do Androida gdyby coś nie grało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
romsed Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Robiłem tak jak w tej instrukcji , dobrze mieć pendrive bo z karty nie widział tamten twrp softu (pliku), a z pena podłączonego do tel tak, na yt Install Miui 11 on Xiaomi Mi A3 taki ruski filmik 19:14 czas jego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Petrycki Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Dzięki. Który ROM instalowałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
las-kluzop Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Zdecydowanie warto: po pierwsze bateria trzyma ok. 5razy dłużej. po drugie interfejs android one to coś strasznego, nie ma jak miui pierwsze wersje nie były dobre , ale od wersja z 12 marca już była OK wszystko chodziło jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Petrycki Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Szukam instrukcji instalacji TWRP na tym telefonie. Czy jest gdzieś coś sensownego dla Androida 10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
las-kluzop Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Nowe wersje miui zamiast TWRP mają SKY HAWK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts