Apollo Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 (edited) Hej, czy spotkał się ktoś z nie działająca aplikacją nc+go na naszych mi9 czytałem gdzieś na forum że to niby Xiaomi ma słabe zabezpieczenia i Canal Plus blokuje i to niby przez to... Edited January 8, 2020 by Apollo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmalec Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Ja nie mam nic+ ale napiszę bo zaraz twój post spadnie. Daj jakieś szczegóły.Miui.eu? Tel z root?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apollo Posted January 8, 2020 Author Share Posted January 8, 2020 Telefon jest bez żadnych ingerencji. Kupiony w Orange. Po zainstalowaniu aplikacji nc+go i uruchomieniu brak możliwości logowania czy nawet rejestracji, nie działa też demo które powinno działać nawet u kogoś kto nie posiada c+. Może sprawdź u siebie. Z ciekawości dodam że sprawdzałem na telefonie żony Huawei i wszystko fajnie chodzi. Poniżej zrzut z wersji miui i android. A także screen z aplikacji te przyciski na dole są u mnie nie aktywne Link to comment Share on other sites More sharing options...
orte Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Od pół roku mam MI9 i cały czas bez problemu NC+ GO działa. Żadne aktualizacje nawet tego nie popsuły.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apollo Posted January 8, 2020 Author Share Posted January 8, 2020 To w takim razie gdzie szukać problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Sprawdź czy nadałeś wszystkie wymagane uprawnienia dla aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apollo Posted January 8, 2020 Author Share Posted January 8, 2020 Aplikacja dostała wszystkie uprawnienia. Na innym forum znalazłem taki wpis gagatka z C+ dotyczyło innego modelu Xiaomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Jeżeli system nie był w żaden sposób ruszany to zainstaluj ze sklepu apke DRM info i sprawdź security level, jeśli jest L1 to znaczy że jest zgodny i prawidłowy i lepiej już nie będzie. Jeśli natomiast jest L3 to może być to właśnie ta opisana przez niego sytuacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apollo Posted January 9, 2020 Author Share Posted January 9, 2020 Zabezpieczenia są L1. Ręce już opadają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozi50 Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Sprawdziłem u siebie i przyciski na dole są nieaktywne jak u CiebieWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apollo Posted January 9, 2020 Author Share Posted January 9, 2020 To chyba rozwiązania nie znajdziemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmalec Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Ta aplikacja jest ch*jowa. Świadczą o tym oceny m.in.A klawisze na dole są nieaktywne bo "zasłaniają" je przyciski nawigacyjne. Przynajmniej u mnie.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apollo Posted January 9, 2020 Author Share Posted January 9, 2020 (edited) To nie tak, na mi 8 też są nawigacyjne w tym miejscu. A działa bez zarzutu Jednak miałeś rację przyciski za bardzo nachodzą na siebie. Po podzieleniu ekranu można uruchomić. Szkoda że nie działa autoobracanie. Temat do zamknięcia. Dziwne tylko że Orte daje radę uruchomić zapewne przyciski ma w tym samym miejscu Edited January 9, 2020 by Apollo Link to comment Share on other sites More sharing options...
peseq Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Ja mam Widevine L1 a i tak nie działa HDR w Netflix. Lipa jak nicWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrzonas Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 W Mi9 nie ma HDR nawet jak masz L1. Obecnie jest tylko w Mi9T/Mi9T Pro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peseq Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 W Mi9 nie ma HDR nawet jak masz L1. Obecnie jest tylko w Mi9T/Mi9T Pro.Szkoda. Tym bardziej, że mi9 obsługuje HDR. LipaWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrzonas Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Niestety próbowałem kontaktować się z Netflixem, ale odsyłają do Xiaomi, a jak pisze do Xiaomi to cisza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts