amigo79 0 Posted December 29, 2019 Report Share Posted December 29, 2019 Witam Mam problem z instalacja aplikacji ściągniętych z poza sklepu play. Posiadam mi 5 z androidem 8 i miui 11. Wiem ze z androidem 8 wprowadzono zmiany próbowałem rożnych sposobów dodawać uprawnienia instalacji z innych źródeł rożnym programom jednak mam ciągle ten sam efekt "brak aplikacji do otwarcia pliku". Pobrałem ze sklepu apk installer pro nadałem mu uprawnienia instalacji z innych źródeł i nic się nie dzieje. Jest na to sposób ??? Link to post Share on other sites
JacekBB 119 Posted December 30, 2019 Report Share Posted December 30, 2019 Program ma rozszerzenie apk? Link to post Share on other sites
amigo79 0 Posted December 31, 2019 Author Report Share Posted December 31, 2019 Tak takie ma rozszerzenie. Pobrałem inną apke z apkmirror i efekt ten sam. Link to post Share on other sites
FromWP 1,483 Posted December 31, 2019 Report Share Posted December 31, 2019 @amigo79 Spróbuj zainstalować innego menedżera plików może pomoże (ze sklepu, bo z apk nie możesz). A jak wejdziesz w informacje o tym pliku .apk to masz opcję "uruchom w innej aplikacji"? Link to post Share on other sites
amigo79 0 Posted January 1, 2020 Author Report Share Posted January 1, 2020 Wszystko się wyjaśniło pomógł reset do ustawień fabrycznych. Teraz po naciśnięciu na apke pyta czy zezwolić na instalacje aplikacji. Dziękuję za chęć pomocy i pozdrawiam wszystkich w nowym roku Link to post Share on other sites
Nezumi 2,096 Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to post Share on other sites
Recommended Posts