amigo79 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Witam Mam problem z instalacja aplikacji ściągniętych z poza sklepu play. Posiadam mi 5 z androidem 8 i miui 11. Wiem ze z androidem 8 wprowadzono zmiany próbowałem rożnych sposobów dodawać uprawnienia instalacji z innych źródeł rożnym programom jednak mam ciągle ten sam efekt "brak aplikacji do otwarcia pliku". Pobrałem ze sklepu apk installer pro nadałem mu uprawnienia instalacji z innych źródeł i nic się nie dzieje. Jest na to sposób ???
amigo79 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2019 Tak takie ma rozszerzenie. Pobrałem inną apke z apkmirror i efekt ten sam.
FromWP Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 @amigo79 Spróbuj zainstalować innego menedżera plików może pomoże (ze sklepu, bo z apk nie możesz). A jak wejdziesz w informacje o tym pliku .apk to masz opcję "uruchom w innej aplikacji"?
amigo79 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2020 Wszystko się wyjaśniło pomógł reset do ustawień fabrycznych. Teraz po naciśnięciu na apke pyta czy zezwolić na instalacje aplikacji. Dziękuję za chęć pomocy i pozdrawiam wszystkich w nowym roku
Nezumi Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi