amularix Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zastanawiam się nad zakupem kabla magnetycznego, jednak mam kilka pytań: -czy do jednej końcówki mogę podpiąć różne kable (to znaczy planuję kupić kilka sztuk tej samej firmy, jeden używać w domu, jeden awaryjnie w samochodzie, czy za każdym razem muszę zmieniać końcówkę, czy nie będzie problemu) -czy takiego kabla można użyć do przesyłu danych do komputera -czy ktoś korzystał i jakie opinie -jaki model polecacie kupić
Netoper Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Jak masz tej samej firmy przewody i końcówkę to jest to kompatybilne i wystarczy jedna końcówka do kilku tych samych przewodów. Natomiast z przesyłem danych to zdecydowana większość przewód/końcówka niestety tylko ładowanie. Trza czytać w opisach czy konkretny zestaw jest z przesyłem, ale też sprzedawcy potrafią podkolorować opis. Jeśli faktycznie jest z transferem to sprzedawca zamieszcza dodatkowo fotkę na której jest pokazane że spód końcówki ma więcej niż dwa punkty/kręgi styku z końcówką przewodu.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Ja zamówiłem 2 kable i ładowarek i na każdym wejściu w gniazdu inaczej mi ładuje , więc proszę uważać Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
marcin19883 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Kupiłem niedawno używany telefon i dostałem kabel magnetyczny. Trochę lipa z tym kablem, bo się cały na niebiesko świeci i tylko ładuje. Jak dla mnie to szkoda kasy, gdybym miał taki kupić. Najlepszy jest normalny kabel usb-c.
Rekomendowane odpowiedzi