Akcesoria
8 topics in this forum
-
Właśnie pierwszy raz używam ładowarki. Wydaje ona z siebie takie irytujące popiskiwania... czasem cichnie by za kilka sekund piszczałka włączyła się ponownie. Też tak macie? Może się wygrzać musi?
Last reply by eidur, -
-
Etui / case 1 2
by kriss.kg- 41 replies
- 11.7k views
Do swojego Redmi Note 7 zakupiłem etui Nilkin (35 zł z wysyłką)oraz szkło hartowane (20 zł z wysyłką). Etui jest super, szkło dało się nakleić bez bąbli ale mocno się palcuje. Mam wrażenie, że znacznie bardziej niż na oryginalnym ekranie. Widocznie powłoka oleofobowa jest gorszej jakości. A wy jak zabezpieczacie swoje telefony?
Last reply by Kadi, -
- 1 follower
- 36 replies
- 10.1k views
Witam wszystkich Forumowiczów . Może macie już zakupione i sprawdzone w praktyce szkło hartowane do Note 7. W necie można znależć mnóstwo ofert jednak nie wszystkie są dobrze dopasowane do tego modelu. Będę wdzięczny za namiar do sprawdzonego szkła.
Last reply by Kadi, -
- 1 follower
- 3 replies
- 1.7k views
Zastanawiam się nad zakupem kabla magnetycznego, jednak mam kilka pytań: -czy do jednej końcówki mogę podpiąć różne kable (to znaczy planuję kupić kilka sztuk tej samej firmy, jeden używać w domu, jeden awaryjnie w samochodzie, czy za każdym razem muszę zmieniać końcówkę, czy nie będzie problemu) -czy takiego kabla można użyć do przesyłu danych do komputera -czy ktoś korzystał i jakie opinie -jaki model polecacie kupić
Last reply by marcin19883, -
- 0 replies
- 1.2k views
Witam wszystkich. Od pewnego czasu poszukuje gogli vr do RN7 i powiem szczerze z nie mogę nic znaleźć do tego modelu,wszystkie które przeglądałem są do 6" . Może ma ktoś jakiegoś linka,lub posiada vr do RN7? Dziękuję za odpowiedzi.
Last reply by naughtywolf, -
Witam kupiłem moduł do ładowania bezprzewodowego i ładowarkę bezprzewodową. Czy jest jakaś opcja żeby w telefonie to ustawić aby lądowało, bo po podłączeniu, telefon się nie ładuje a ładowarka pokazuje że znajduje się tam urządzenie do ładowania Qi. Dodam tylko że gdy telefon jest wyłączony i położę go na ładowarce to pojawia się symbol ładowania w telefonie ale bateria się nie ładuje. Sprawdziłem ten zestaw na innym telefonie i tam ładuje bez problemu więc wina leży po stronie telefonu. Mam RN7
Last reply by kriss.kg, -
- 2 replies
- 2.5k views
Co prawda nie znalazłem dla RN7 ale pasują te od Mi 8 Lite. Przy wystającym obiektywie, zwłaszcza jeżeli kładziemy telefon np. na blacie biurka albo innej powierzchni albo normalnie w kieszeni, możemy zarysować szkło obiektywu, może to zbędne ale ja używam żeby zabezpieczyć aparat. https://pl.aliexpress.com/item/Powr-t-obiektyw-aparatu-hartowanego-szk-a-dla-Xiao-mi-Pocophone-F1-mi-8-SE-A2/32962339125.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fWYC8fI
Last reply by Mr X, -
- 0 replies
- 1.6k views
Witam wszystkich, Jaki selfie stick polecacie do Redmi Note 7 ?
Last reply by kaczy44,