Ewekuz Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, Od tygodnia jestem posiadaczką Redmi 8. I wszytko do dzisiejszego dnia działało jak trzeba. Dziś podlaczylam telefon do ładowania, wyszłam do sklepu a po powrocie telefon zastałam wibrujący. Wyłączyłam go a on nadal wibruje, przywróciłam ustawienia fabryczne i nic. Na domiar złego telefon naładował się do 100% więc szybkie rozładowanie to nie taka prosta sprawa... Jakieś pomysły co się mogło stać? Co zrobić żeby wibracje wyłączyły się? Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Ewekuz
gawllo Opublikowano 19 Grudnia 2019 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Mam nadzieje że w twoim przypadku nie kupiłaś go w Chinach no Co... poszło jakieś zwarcie / przebicie... Uszkodzenie - do naprawy/na Gwarancję. Uszkodziła się płyta ta na dole z ładowaniem, mikrofonem i wibracjami Z Ciekawości Oryginalny kabel i ładowarka ?
slawek.n Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Tu sprawdzisz czy telefon jest orginalny..... https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei
Ewekuz Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2019 Telefon jest orginalny, kabel i ładowarka również. Czeka na wysłanie na gwarancję. Muszę przyznać, że od dobrych kilku lat jestem posiadaczką Redmi i pierwszy raz zawiódł mnie. W dodatku tydzień po zakupie! Trudno... mam nadzieję, że po naprawie już będzie tylko lepiej
Ewekuz Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2020 Temat do zamknięcia. Telefon nie wrócił z gwarancji z powodu zbyt dużej usterki.
mrosi Opublikowano 22 Stycznia 2020 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi