Ewekuz Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 (edited) Witam, Od tygodnia jestem posiadaczką Redmi 8. I wszytko do dzisiejszego dnia działało jak trzeba. Dziś podlaczylam telefon do ładowania, wyszłam do sklepu a po powrocie telefon zastałam wibrujący. Wyłączyłam go a on nadal wibruje, przywróciłam ustawienia fabryczne i nic. Na domiar złego telefon naładował się do 100% więc szybkie rozładowanie to nie taka prosta sprawa... Jakieś pomysły co się mogło stać? Co zrobić żeby wibracje wyłączyły się? Edited December 17, 2019 by Ewekuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawllo Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Mam nadzieje że w twoim przypadku nie kupiłaś go w Chinach no Co... poszło jakieś zwarcie / przebicie... Uszkodzenie - do naprawy/na Gwarancję. Uszkodziła się płyta ta na dole z ładowaniem, mikrofonem i wibracjami Z Ciekawości Oryginalny kabel i ładowarka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek.n Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Tu sprawdzisz czy telefon jest orginalny..... https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewekuz Posted December 27, 2019 Author Share Posted December 27, 2019 Telefon jest orginalny, kabel i ładowarka również. Czeka na wysłanie na gwarancję. Muszę przyznać, że od dobrych kilku lat jestem posiadaczką Redmi i pierwszy raz zawiódł mnie. W dodatku tydzień po zakupie! Trudno... mam nadzieję, że po naprawie już będzie tylko lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewekuz Posted January 22, 2020 Author Share Posted January 22, 2020 Temat do zamknięcia. Telefon nie wrócił z gwarancji z powodu zbyt dużej usterki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts