xiomimi9 Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Witajcie, Zabrałam się za zgrywanie danych z telefonu na komputer. I tak pierwsza część, tj. ok. 700 zdjęć ma być zgrywana aż 10h. Czuję, że to kosmos. Musiałabym siedzieć 2 doby przy kompie. Czy coś można zrobić, aby inaczej to wyglądało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Test Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Może po prostu nie ufaj do końca systemowi, który pokazuje nie do końca dobrze przekalkulowany czas, to na pewno się zmieni z postępem operacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBright Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Witajcie, Zabrałam się za zgrywanie danych z telefonu na komputer. I tak pierwsza część, tj. ok. 700 zdjęć ma być zgrywana aż 10h. Czuję, że to kosmos. Musiałabym siedzieć 2 doby przy kompie. Czy coś można zrobić, aby inaczej to wyglądało? Jak nie po kablu to przez wifi 5ghz ... Jedyna chyba alternatywa za pomocą wbudowanej aplikacje shareme (jest tam opcja udost dla pc) lub https://play.google.com/store/apps/details?id=com.medhaapps.wififtpserver lub przejściówka na USB C do USB A i podpinasz pena dysk etc.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Uruchom twrp i wtedy zgraj, idzie dużo szybciejTapatalk by Xiaomi Mi9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4r0lSz Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 A jak zgrywasz? Kabel USB (oryginalny czy zamiennik) czy WiFi (2.4GHz czy 5GHz)? Jaki system operacyjny? W jaki trybie zgrywasz MTP czy PTP? Te 700 zdjęć to ile GB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts