qbadm Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Cześć, w Android 9 był tryb lokalizacji bazujący na WiFi nazywany Oszczędzanie baterii, nie widzę tego w MIUI 11 na android 10, czyżby na android 10 lokalizacja używała tylko GPS i ewentualnie dodatkowo WiFi, ale samego WiFi do lokalizacji użyć nie można? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
eNse Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Dokładnie tak jest, ponoć taki urok Androida 10 i nic się nie zrobi.
Ciacho23 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Na wszystkich telefonach czy tylko na xiaomi?
Adam Błażejewski Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
qbadm Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2019 9 godzin temu, zoltan78 napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Mogę jakoś wyedytować teraz tytuł?
Adam Błażejewski Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Możesz edytując pierwszy post.
skay77 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Na oppo Reno nie miałem żadnych problemów z płaceniem w terminalu ani lokalizacja , a teraz mi cały czas pokazuje jak nie Braniewo to Neapol ale nie proponuje kupować Oppo bo nigdy nie odblokowujecie bootloadera Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka
stereo0 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Płacenie to najmniejszy problem. Nie działa pogoda, nie działa prawidłowo mi band, nie działa Flightradar24 i inne pierdoły, które potrzebują lokalizacji, ale nie koniecznie najdokładniejszej. Przez to teraz mam coś włączony non-stop...
Adam Błażejewski Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi