Urke Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 (edited) Cześć Od pewnego czasu mój S50 zaczął głośniej pracować. Oprócz typowego dźwięku pracującego silnika słychać dodatkowe terkotanie jakby wyrobionej, plastikowej zębatki. Dźwięk ten jest słyszalny przez cały czas pracy odkurzacza. Słychać to brzęczenie zarówno podczas jazdy do celu, gdy nie odkurza, ale gdy zaczyna odkurzać i wchodzi na wyższe obroty, to brzęczenie również wzmaga się z podobną siłą. Hałas ten jest z tygodnia na tydzień coraz mocniejszy. Kobita mówi mi, że przy tych wysokich obrotach, czuje wydobywający się z odkurzacza swądek, chociaż ja tam nic nie czuję. Zgłosiłem problem do sprzedawcy na Aliexpress i po paru dniach dyskusji majfriend zaoferował wysyłkę uszkodzonej części za darmo, tyle że to ja mam napisać co jest uszkodzone. Jeszcze odkurzacza nie otwierałem i nie za bardzo mam pojęcie czego szukać. Jakieś sugestie? Edited November 26, 2019 by Urke
Otho Sackville Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Wygląda na to, że jest nas więcej osób, które czują smrodek wydobywający się z odkurzacza. vide:
Recommended Posts