tecto Opublikowano 22 Listopada 2019 Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) Posiadam smartfona od paru dni. Od razu zrobiłem aktualizację do wersji 10.3.6. Niestety zauważyłem, że po dostaniu przypomnienia z kalendarza albo np. maila czy wiadomości na messenger ikonka pojawia się na górnym pasku i dosłownie po chwili znika. To, że coś na mnie czeka mogę zauważyć jedynie po odwinięciu całego górnego paska. Czytałem, że to znany problem, ale że został naprawiony - tymczasem u mnie nadal nie działa. Dodam tylko, że w opcjach mam zaznaczone żeby powiadomienia się pojawiały. O co tutaj chodzi? Edytowane 22 Listopada 2019 przez tecto 1
electro69 Opublikowano 22 Listopada 2019 Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, tecto napisał: Posiadam smartfona od paru dni. Od razu zrobiłem aktualizację do wersji 10.3.6. Niestety zauważyłem, że po dostaniu przypomnienia z kalendarza albo np. maila czy wiadomości na messenger ikonka pojawia się na górnym pasku i dosłownie po chwili znika. To, że coś na mnie czeka mogę zauważyć jedynie po odwinięciu całego górnego paska. Czytałem, że to znany problem, ale że został naprawiony - tymczasem u mnie nadal nie działa. Dodam tylko, że w opcjach mam zaznaczone żeby powiadomienia się pojawiały. O co tutaj chodzi? Nic nie zrobisz tak jest i nie da się tego zmienić. Na całe szczęście ponoć w wersji Miui 11 ten problem został naprawiony i ikony pojawiają się na stałe. Natomiast sam nie mogę potwierdzić czy tak rzeczywiście jest ponieważ nie dostałem jeszcze tej aktualizacji, a raczej dostałem (nie aktualizowałem jej od razu) i po kilku godzinach znikła i nie pojawiła się do tej pory. Parodia jednym słowem. Edytowane 22 Listopada 2019 przez electro69
przemeks19 Opublikowano 22 Listopada 2019 Opublikowano 22 Listopada 2019 No właśnie!!!!!! Napisałem nowy temat o tej aktualizacji!!! Mi też znikła. Pobrałem ja sobie ale miałem za słaba baterie i nie mogłem jej zainstalować ale teraz mi znikla
tecto Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Opublikowano 23 Listopada 2019 Dzisiaj pojawiła się u mnie aktualizacja do MIUI 11 i po jej zainstalowaniu wygląda na to, że problem został naprawiony bo póki co wszystkie powiadomienia są widoczne na pasku.
kamillm Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 Najnowsza aktualizacja 11.0.4.0 rozwiązuje problem znikających powiadomień. Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi