Skocz do zawartości

MIUI Global 10.3.6 - brak ikon powiadomień na pasku statusu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Posiadam smartfona od paru dni. Od razu zrobiłem aktualizację do wersji 10.3.6.

Niestety zauważyłem, że po dostaniu przypomnienia z kalendarza albo np. maila czy wiadomości na messenger ikonka pojawia się na górnym pasku i dosłownie po chwili znika.
To, że coś na mnie czeka mogę zauważyć jedynie po odwinięciu całego górnego paska.

Czytałem, że to znany problem, ale że został naprawiony - tymczasem u mnie nadal nie działa. Dodam tylko, że w opcjach mam zaznaczone żeby powiadomienia się pojawiały.

O co tutaj chodzi?

Edytowane przez tecto
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, tecto napisał:

Posiadam smartfona od paru dni. Od razu zrobiłem aktualizację do wersji 10.3.6.

Niestety zauważyłem, że po dostaniu przypomnienia z kalendarza albo np. maila czy wiadomości na messenger ikonka pojawia się na górnym pasku i dosłownie po chwili znika.
To, że coś na mnie czeka mogę zauważyć jedynie po odwinięciu całego górnego paska.

Czytałem, że to znany problem, ale że został naprawiony - tymczasem u mnie nadal nie działa. Dodam tylko, że w opcjach mam zaznaczone żeby powiadomienia się pojawiały.

O co tutaj chodzi?

Nic nie zrobisz tak jest i nie da się tego zmienić. Na całe szczęście ponoć w wersji Miui 11 ten problem został naprawiony i ikony pojawiają się na stałe. Natomiast sam nie mogę potwierdzić czy tak rzeczywiście jest ponieważ nie dostałem jeszcze tej aktualizacji, a raczej dostałem (nie aktualizowałem jej od razu) i po kilku godzinach znikła i nie pojawiła się do tej pory.  Parodia jednym słowem.

Edytowane przez electro69
Opublikowano

No właśnie!!!!!! Napisałem nowy temat o tej aktualizacji!!! Mi też znikła. Pobrałem ja sobie ale miałem za słaba baterie i nie mogłem jej zainstalować ale teraz mi znikla

Opublikowano

Dzisiaj pojawiła się u mnie aktualizacja do MIUI 11 i po jej zainstalowaniu wygląda na to, że problem został naprawiony bo póki co wszystkie powiadomienia są widoczne na pasku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...