Krott Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Witajcie, Kilka dni temu odebrałem swojego Nota 7. Dzisiaj postanowiłem dodać kilka zdjęć do grupy prywatne - tryb prywatny w galaxy s5 i w kilku innych telefonach. Dostęp do danych mediów zostanie odblokowany po podaniu hasła. I tu pojawia się problem. Jak dodać dane - np zdjęcie - do trybu prywatnego? Nie chodzi mi o ukrywanie zdjęć, bo to można bardzo łatwo obejść, ale własnie o zabezpieczenie dostępu do nich hasłem/odciskiem palca - chodzi o hasło ochrony prywatności. Pomoże ktoś? Pozdrawiam,
FromWP Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 31 minut temu, Krott napisał: zabezpieczenie dostępu do nich hasłem/odciskiem palca - chodzi o hasło ochrony prywatności. Ukryjesz plik, zdjęcie z poziomu menedżera plików.
Krott Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Opublikowano 21 Listopada 2019 (edytowane) Ok, właśnie do tego przypadkiem doszedłem, ale te ukryte/zaszyfrowane zdjęcia w menedzerze są niedostepne w galerii/albumy/ukryta zawartość. Jak je tam Przenieść? Edytowane 21 Listopada 2019 przez Krott
Rekomendowane odpowiedzi