Konrad1978 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Mam Xiaomi Redmi 5 ROSSY. Na en.miui.com mój tel jest w Phase 2, która jednak jeszcze nie ma daty rozkładowej. I tu są problemy: Wczoraj mi się pobrała aktualizacja oznaczona jako: MIUI Global 11.0.1 | Wersja stabilna 11.0.1 (ODAMIXM). Jak widzicie jest oznaczona jako 11-tka i Global. Jak to możliwe, skoro na en.miui.com jeszcze nie ma daty, kiedy telefony będące w fazie 2 dostaną MIUI 11? Spojrzyjcie właśnie na ww. stronkę. Nie umiem tych zalet MIUI 11 znaleźć. Nie umiem znaleźć u siebie na telu tych zegarów różnorodnych, opisanych na stronce jako "A display is always on for a reason". To samo dotyczy: "Personalize your screen", "A breath of life", "Notifications that fail to irritate" (tu nie umiem znaleźć tych odgłosów "Morning forest" i "Night grove"), nie mam też albo nie umiem znaleźć tego edytora MI Doc (Viewer), Gdzie to wszystko jest? PS. Mam oczywiście ustawiony język polski i wiem, ze nazwy musza być przetłumaczone na nasz. Podałem jednak w oryginale tak jak jest na en.miui.com. Szukałem i nic mi się nie kojarzy z tymi wszystkimi dodatkami tak zachwalanymi przez Xiaomi w MIUI 11. PS2. Zrobiłem przywrócenie do ustawień fabrycznych. Też nic nie pomogło. Nadal tego wszystkiego albo nie umiem znaleźć albo nie mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 1. No po prostu puszczają już update. Jak jest no to jest. 2. Bo to jest Always on Display którego twój telefon nie obsługuje. 3. Lista zmian jest różna w zależności od urządzenia - co wyraźnie jest napisane na en.miui.com (*Actual notification sounds might vary from device to device.). Możliwe że po prostu części tych rzeczy na Redmi 5 nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts