rawyolks Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 Witam Dzisiaj zainstalowałem Xiaomi.eu na moim Mi9 i nie działa: Netflix w ogóle, w sklepie Play niedostępny, po ręcznej instalacji błąd W ogóle nie da się instalować plików apk przez Total Commander, o dziwo przez Pobrane i Pliki można Najbardziej bolące - uzupełnianie haseł w apkach np. OLX czy HBO Go Pytanie: jak to naprawić?
martinii Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Wgrać stocka. Na romie xiaomi.eu nie działa wiele aplikacji że względu na bezpieczeństwo. Revolut też nie działa. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1
chrzonas Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 @martinii Oczywiście, że aplikację działają. Revolut działa, Google Play działa, Netflix działa. @rawyolks Instalowałeś na czysto? 1
rawyolks Opublikowano 23 Października 2019 Autor Opublikowano 23 Października 2019 33 minuty temu, chrzonas napisał: @martinii Oczywiście, że aplikację działają. Revolut działa, Google Play działa, Netflix działa. @rawyolks Instalowałeś na czysto? Oczywiście, że na czysto, z najnowszego stocka, z formatem wszystkiego w twrp, to nie pierwszy mój android, ale xiaomi zmierza w złym kierunku z tym utrudnianiem diy. Już na reddicie mi wyjaśnili, że autokomplecję haseł trzeba włączyć na xiaomi.eu (na stocku była domyślnie włączona) netflix trzeba ściągnąć najnowszy z apkmirror - działa 52 minuty temu, martinii napisał: Wgrać stocka. Na romie xiaomi.eu nie działa wiele aplikacji że względu na bezpieczeństwo. Revolut też nie działa. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka co do tych pierdół - revolut działał od razu, nawet nie krzyczał że magisk jest zainstalowany. Z rzeczy dziwnych - magisk hide nie działa, albo ja nie umiem go włączyć. Jedyne czego mi brakuje to łatwego zarządzania uprawnienia i dostępem do Internetu, może poradzisz coś @chrzonas ?
chrzonas Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Co do Netflixa to od jakiegoś czasu normalnie zaczął mi się pojawiać w Sklepie Play dlatego sądziłem, że u Ciebie też będzie. Wcześniej instalowałem stąd https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/apk-bundle-netflix-v7-10-0-2019-05-24-t3934574 (nowsza wersja niż ta z APK Mirror). Magisk Hide u mnie działa od razu bez żadnego kombinowania. Co do zarządzania uprawnieniami to przydzielam uprawnienia normalnie przez Zarządzanie Aplikacjami, nie wiem czy jest jakaś aplikacja, która pomaga to ogarnąć.
rawyolks Opublikowano 28 Października 2019 Autor Opublikowano 28 Października 2019 Kiedyś, nie pamiętam dokładnie, po zainstalowaniu apk ręcznie, Netflix pokazywał się w sklepie, można było automatycznie aktualizować itd a teraz nie
Rekomendowane odpowiedzi