CacheOriginal Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Witam. Kupiłem telefon w dniu premiery i nie miałem problemów żadnych. Ale gdy chcę wysłać jakikolwiek plik po Bluetooth z karty SD wysyła mi powiadomienie że nie udało się połączyć. Jest to wkurzające bo przenosić pliki na pamięć wewnętrzną a potem wysłać po BT mija się z celem. Wiecie może czy jest możliwość żeby można wysyłać pliki z karty SD?
Adam Błażejewski Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Może użyj innego menadżera plików i z jego poziomu sprawdź czy też ten samy problem nadal występuje.
CacheOriginal Opublikowano 19 Października 2019 Autor Opublikowano 19 Października 2019 Występuje nadal ten sam błąd. Problem nie występuje gdy chce się wysłać plik na telefon.
JamCiTo Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Sprawdź uprawnienia... Czy menadżery mają dostępy sieciowe.
Adam Błażejewski Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Co jak co ale oryginalny na pewno ma takie uprawnienia.
CacheOriginal Opublikowano 19 Października 2019 Autor Opublikowano 19 Października 2019 Wszystko jest ok. Z karty SD mogę wysyłać poprzez inne możliwości ale przez BT nadal nie mogę. Coś jakby blokował telefon przesyłanie z karty.
JamCiTo Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Tylko to mi przychodzi do głowy... Bo nie mam pomysłu gdzie może się blokować... Chyba, że urządzenie przyjmujące wrzuciło w rejestr zakazanych... Chyba, że na każdym jest problem...
szybki10 Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Nie wiem do czego chcesz wysyłać te pliki,ale ja sprawdziłem to w przypadku laptopa z Windows 10. Po wysłaniu bez wcześniejszego parowania urządzeń plik nie poszedł.Po sparowaniu i próbie wysyłki również nie poszedł.Natomiast po wybraniu w Windowsie opcji "wyślij odbierz pliki" i wybraniu "odbierz pliki" pojawia się okno z komunikatem "czekam na odbiór pliku" i plik wysyłany z telefonu,z karty idzie bez problemu.Jeśli chcesz wysłać na laptopa,być może to jest problemem. Pozdrawiam.
CacheOriginal Opublikowano 20 Października 2019 Autor Opublikowano 20 Października 2019 Dobra. Działa. Nie wiem ale próbowałem wielokrotnie przesłać nawet na telefon drugi i po wielu próbach w końcu mi się udało i teraz bez problemu mogę przesyłać na telefon jak i na komputer. bardzo dzięki za pomoc @szybki10 i @JamCiTo. Trochę mnie to nakierowało i błąd występował po złym skonfigurowaniu bluetooth w telefonie. Zresetowałem telefon do ustawień fabrycznych i o dziwo zaczęła działać też płatność moblina
Rekomendowane odpowiedzi