miedzy Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Hej Kupiłem redmi note pro 8 i jestem załamany... Co kupię telefon to zawsze musi mieć jakieś beznadziejnie głupie niedoróbki. Cholera ja naprawdę nie mam dużych wymagań ale czasami niektórych producentów należałoby zesłać do kamieniołomów Pytanie1: Czy u Was w książce telefonicznej również wyświetlają się tylko imiona i nazwiska? Nie ma innych etykiet lub przyporządkowań które wpisuje się przy zapisywaniu nowego kontaktu? Telefon potrzebuję do pracy i zwyczajnie po ludzku nie idzie spamiętać wszystkich nazwisk. Z tego banalnego powodu jak nie będę mógł tego zmienić to będę zmuszony ponownie zmienić telefon. Masakra Pytanie2: z jakiegoś powodu niemal wszystkich kontaktów nie mogę edytować. Nie wiem czy to problem synchronizacji. Po prostu jakby prawie wszystko było zablokowane 1
JamCiTo Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) Ale za to odpowiedzialny jest durny dialer gugla więc do nich pretensje... [email protected] bodajże adres... Jak o tym napisałeś to też przypomniałem sobie co mi w nim nie leży... Ale edytować mogłem i po rozwinięciu opcji i z górnego menu (standardowe 3 kropki po prawej) były inne pozycje/opcje. Tylko problem był z kolejnością wyświetlania... Rada - zapisuj kontakt zaczynając od firmy/układu. Będzie Ci łatwiej szukać. Edytowane 16 Października 2019 przez JamCiTo
FromWP Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 A nie da się dialera i sms od Xiaomi zainstalować z apk? Na apkmirror są do pobrania, ale nie wiem czy i jak to zadziała.
JamCiTo Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 Nie udało mi się... I nie tylko mi... Wywracają się.. Freezują z nienacka... Zrywa połączenie i żeby zadzwonić potrzebny jest restart... I takie inne... Jak dostanę telefon z powrotem to będę kombinował dalej... Na mi community też o tym gadają.
Rekomendowane odpowiedzi