lukasz230408 Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Po włączeniu aparatu głównego pojawiają się zielone i fioletowe kreski, zwłaszcza w sztucznym oświetleniu. Miał ktoś, Was takie coś? Tel jest nowy. Właściwie dopiero co przyjechał że sklepu.
Adam Błażejewski Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Oddaj na wymianę z tytułu rękojmi skoro nowy na wolny od wad ukrytych. Nie ma co grzebać.
lukasz230408 Opublikowano 3 Października 2019 Autor Opublikowano 3 Października 2019 Jutro chyba zajrzę do serwisu Xiaomi w Piasecznie. Ciekawe co powiedzą.
Adam Błażejewski Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Jeśli go dopiero kupiłeś to go wymień, jak zaczną naprawiać to się na czekasz.
dmalec Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Kupowałeś w PL? Nie baw się w żadne serwisy tylko rękojmia i wymiana na nowy. Bez łaski.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
lukasz230408 Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 Kupiłem go w środę. Wymienić będę miał czas dopiero jutro. To nie za długo? Sklep RTV euro agd
dmalec Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Rękojmia obowiązuje rok. Nie ważne ile dają na gwarancji. W rozmowie i dokumentach wyraźnie zaznacz, że chodzi o rękojmię a nie o gwarancję. I nie naprawę tylko wymianę.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
lukasz230408 Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 Ok. Muszę jechać do tego samego punktu czy mogę do pierwszego lepszego punktu RTV euro AGD? Z tytułu rękojmi muszą mi dać nowy telefon od razu czy wysyłają ten wadliwy gdzieś do ekspertyzy?
stereo0 Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Dają nowy. Ale musisz oddać z tytułu rękojmi. Bo jak oddasz z tytułu gwarancji to wyślą go do naprawy. Lepiej z nowym sprzętem korzystać z rękojmi. Ja tak z konsolą i laptopem robiłem w media expert i nie było problemu. Na miejscu sprawdzali problem i przynosili nowe sztuki
lukasz230408 Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 Ok dzięki. Jutro spróbuję Mam nadzieję że to się uda mimo że korzystam z niego od czwartku rano i nie będą robić problemów.
JamCiTo Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Tylko pamiętaj... Rękojmia... I niezgodność towaru z umową... Słowa "gwarancja" nie znasz!
Nezumi Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 To nie do końca tak jest. Przy pierwszym zgłoszeniu rękojmi sklep ma 4 wyjścia: 1. Przyjęcie i wymiana na nową sztukę 2. Naprawa 3. Rozwiązanie umowy 4. Negatywne rozpatrzenie. Dopiero przy 2 podejściu z tytułu rękojmi sklep może: 1. Wymienić na wolny od wad 2. Rozwiązać umowę 3. Odrzucić. Wszystko jest zależne od czasu zakupu... Zakupy w granicy ~1 tygodnia zazwyczaj się od ręki wymieniane na nowe sztuki, po tym czasie zaczynają się "schody" i sklepy często i tak wysyłają na naprawy gwarancyjne, bo tutaj już zaczyna się ewentualne domniemanie, że uszkodzenie mogło powstać z winy użytkownika.
lukasz230408 Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 U mnie minęły 2dni
Nezumi Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 52 minuty temu, lukasz230408 napisał: U mnie minęły 2dni w euro powinieneś dostać od ręki nową sztukę przy takim terminie, idziesz do pierwszego lepszego punktu.
lukasz230408 Opublikowano 5 Października 2019 Autor Opublikowano 5 Października 2019 A co jeśli nie mają takiego modelu na stanie? Tel na raty Wszystko ok. Panowie sprawdzili na miejscu, przyznali mi rację i dali nową sztukę.
Nezumi Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi