Skocz do zawartości

Zakup Mi max 3 6/128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na nasz rynek nie było 6/128, więc zależy kto/co/i w jaki sposób tam postawił. 

4/64 były na Europę... I czyta karty do 256 GB... I więcej przez USB... 

Edyta: Yesooo jakie chore pieniądze za chinola z "kij wie czym" i odblokowanym BL.... 

Ostatnio 4/64 chinole mieli za 670 zeta gdzieś.... 

Edytowane przez JamCiTo
Opublikowano (edytowane)

Po dodaniu Vat wychodzi ponad tysiąc. Czy ta pozycja będzie bez Vatu, wysyłka z Hiszpanii?

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-Max-3-Global-Version-6_9-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-636-4G-Smartphone-p-1344226.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=ES

Telefon ma być dla żony i żadnych wodotrysków nie potrzeba. Wystarczy, że będzie stabilnie działał.

JamCiTo

Pisaliście wcześniej,że wersje 6/128 były tylko Chinole. Ty piszesz teraz, że to zwykły Global. Jak to jest właściwie?

Edytowane przez kowjanko
Opublikowano

Kto Ci każe dodawać Vat? - to po pierwsze primo

Po drugie primo (tak wiem jak powinno być) - po ki grzyb jej 6 ramu? Ponad rok działam na 4 i nie widzę problemu, a smark nie służy tylko do dzwonienia i nie czuję /widzę problemu. 

Po trzecie primo - na jaki grzyb, mając takie gumowe problemy i dylematy, chcesz jej brać smarka z chinlandii? Kup jej w euro, czy na mi-home Redmi notesik 8 i z głowy (i pro masz 6/128 i ze 30 koła więcej w antutu jak nie 130 niż ma max3). A jeżeli chcesz przyoszczędzić to spokojnie note7 da radę... 

Pomyś... Szczególnie nad secundo i tertio... 

Opublikowano

To kup jej, jeżeli musisz mieć koniecznie tę przekątną większą o te 0,3" Maxa3 4/64... I już... Obsługuje karty SD do 256 giga... 

A ja i tak sobie zamówiłem Notkę8Pro choć mniejszy... Zobaczę ile z nim wytrzymam ;-)

Opublikowano (edytowane)

Masz niecałe 800 złotych.. 196$ Max 3 4/64... Nie pamiętam czy od nich brałem czy z litb. To global jest... To miui 10.3.5 od razu na nim stanie... Kartę wkładasz, dajesz zapis wszystkiego na niej i Żona będzie szczęśliwa... Ja mam128 giga i ponad rok szaleństwa z aparatem... I jest ze 35 giga wolnego... 

https://www.tomtop.com/p-pz0344b-us-64.html?Warehouse=CN&uid=b11b3fc177584ae38e3c295fe448a5d7&utm_source=admitad&admitad_uid=b11b3fc177584ae38e3c295fe448a5d7&web=329643

A tworzyć można... Np. dzisiaj: https://photos.app.goo.gl/b1Dv8rZekhz1Z5Qd9

Co do Notki8pro to masz 2 razy wydajniejszy telefon, z ociupinkę mniejszym ekranem i ciemniejszym, to przy mniejszej bacie da mniej /więcej ten sam SoT. U mnie po kombinacjach z softem jest koło 8h (spadło z 10ciu). Pewnikiem notka będzie miała więcej... 

Edyta: a co Cię martwi niby w tym mediateku? Czy może wieść gminna i opowieści drzewa sandałowego... ;-)

Edyta 2: dobra... Czarny jest non-Global... Tak, że tak to jest jak ślepemu linka dadzą... Przepraszam za wprowadzenie w błąd... 

I tak teraz jestem za Notkiem8pro... I na miejscu... I bez stresu... A jak z chin to Mi9 lite z gearbesta za 241$... Wahałem się który nabyć i wypadło na redmi ;-)

Edytowane przez JamCiTo
  • 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...